Du kan betale via Bankoverførsel til Hunde-pleje.dk . Ved bankoverførsel får du tilsendt en ordrebekræftelse via e-mail,straks efter du har indgivet din ordre. 
Betalingen indsætter du på denne konto i Sparkassen Den lille bikube:
Registreringsnummer: 0579 Kontonr : 0000098027  Husk at notere dit ordrenummer, så vi kan finde din indbetaling. Når vi kan se din betaling, afsender vi varen.  Ordren bliver annulleret, hvis ikke vi har har modtaget din indbetaling senest fem hverdage fra ordredato. 
Hunde-pleje.dk opkræver ikke gebyr for betaling ved bankoverførelse.
   
 
   
 
   
   
Salgs- og Leveringsbetingelser:
Hunde-pleje.dk tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisændringer mm. Alle vore priser er inkl. 25% moms. Der pålægges hver ordre omkostninger til porto og forsendelse som er vægt afhængig.
 
LEVERING OG TRANSPORT:
Levering af varer fra Hunde-pleje.dk anses for udført, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark som brev eller pakke, vi bestræber os på at afsende dine varer indenfor 3 hverdage efter modtaget ordre. Hunde-pleje.dk er ikke ansvarlig for at varerne kommer frem, hvis køber har opgivet forkert adresse eller oplysninger. Det er ligeledes købers eget ansvar at overholde eventuelle afhentningsfrister og leveringsomkostninger vil blive tilbageholdt.
 
REKLAMATION:
Eventuelle fejl eller mangler ved varer fra Hunde-pleje.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter konstatering. 
Det en din pligt som køber at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hunde-pleje.dk kan ikke garantere at bytte til et identisk produkt, da vi har taget forbehold på udsolgte varer, trykfejl og prisændring. Reklamationsretten er betinget af, at reklamationen er berettiget samt at manglen ikke er opstået som følge af forkert brug af varen eller selvforskyldt skade.
 
FORTRYDELSESRET:
Hunde-pleje.dk yder 14 dages fortrydelsesret på sine varer, gældende fra den dag du modtager varen. Køber har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den blev modtaget og varen skal pakkes i forsvarlig emballage. 
Er varens forsegling brudt eller har været forsøgt brudt, tages varen ikke retur. 
Varer der har været taget i brug refunderes ikke. Varen skal returneres med Post. Du skal selv afholde alle omkostninger, forbundet med at returnere varen til Hunde-pleje.dk’s adresse. Sammen med returvaren skal du vedlægge en tydelig kopi af faktura. 
På fakturaen bedes du påføre dit eget kontonummer samt registreringsnummer til din bank. 
Hunde-pleje.dk vil efter modtagelse af varerne overføre pengene til din konto.
 
   
 
 
 
 
Hunde-pleje.dk | CVR: 35698914 | Fyrendalvej 1, Sandved - DENMARK | Tlf.: 28691973 | mail@hunde-pleje.dk